Hétköznapok

 2010.07.23. 17:07

 

Csak mennek a hetek a hónapok és már azt sem tudom hány 7 telt el a suli vége óta. Szervezzük az esküvőt kajtatok ruha meg pohár meg süti után… és már alig maradt a nyárból. Mennyire vártam, hogy vége legyen a tanévnek és mennyi tervem volt a nyárra. Persze egy része meg is valósult meg biztosan fog is még pár, de most hogy itt vagyok, a kellős közepén nem tudom élvezni. :(
Ideges vagyok, hogy minden rendben legyen az esküvővel és közben meg magányos is. Mert nincs kedvem ehhez – meg ahhoz, amiket régebben elterveztem ekkorra. MSN-en sincs senki. Hiányzik a nyüzsi, meg a sok ember. Hiányoznak a csoporttársnők. Mert barátnők lettünk. És persze hiányzik mindenki a suliból, de tudom elmúlik. Csak minden második hét ilyen depis, mikor egyedül töltöm a délutánokat meg az estéket. Már nincs sok hátra, és újra felülhetek az imádott vonatomra. Mehetek Dunaújvárosba és folytatódik minden. Remélem. Már nagyon várom. :)
Persze ez is két élű dolog, mert egy részről várom, hogy mehessek, más részről akkor ugye szeptember és esküvő és ez mindjárt itt van és félek és izgulok és jaj ne!!!
Egyébként imádom ezt a meleget. Jó lenne valami olyan helyen lakni, ahol mindig ilyen idő van. Mert nem vagyok éhes. Keveset eszem ez már látszik is. Van eredménye. Ha végre rászánom magam a mozgásra is, akkor egész jól fogok kinézni az esküvőn. Már sikerült visszanyernem a vizsgaidőszak előtti alakomat. Ez is haladás.
Apropó esküvő, a menyasszonyi ruhám már megvan. Megvettük Budapesten. Viszont menyecske rucit még szereznem kell. Hetek kérdése és meglesz. A meghívót magunk készítettük. Részletek belőle:
 
 
 
 
  
 
  
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Szeretem Ákost és a dalait. Volt, aki lefikázta, hogy ilyen szar idézetet… de engem nem érdekelt. A lényeg, hogy nekünk tetsszen. Persze így nem adják vissza a képek, hogy milyen a papír tapintása és színe, de a valóságban nagyon szép ám. Legalábbis szerintem és ez a lényeg. :)
Igyekszem többet írni ide, mert hát ez lenne a lényege és most még időm is van rá. Csak sokszor nem tudom értelme van-e azoknak, amiket írok. De nem is ez a fontos.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://myfairytaleworld.blog.hu/api/trackback/id/tr472171384

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Livi29 2011.02.03. 13:42:23

Szia,

Megakadt a szemem a meghívótokon, mert ismerem a képet. Ki rajzolta nektek ezt a szép képet?

Üdv, Lívi

Csőryke · http://myfairytaleworld.blog.hu/ 2011.02.03. 19:06:14

Szia,
Ezt a szép képet először az unokatesóm esküvői meghívóján láttam. Ők Szlovákiában élnek és megmondom őszintén itt Magyarországon nem is próbáltuk keresni a nyomdákban. Inkább lefotóztuk az ő meghívójukat és saját kezűleg számítógépen retusáltuk olyanra, ami nekünk tetszett.

Livi29 2011.02.04. 11:40:24

De érdekes :)

Egy régi ismerősöm rajzolta a képet a barátnőjének az esküvőjére már jó pár évvel ezelőtt. Tök jó hogy ez a kép így körbejárta a "világot" :)

Csőryke · http://myfairytaleworld.blog.hu/ 2011.02.04. 21:29:20

De jó! :)
Ez tényleg érdekes. Köszönöm, hogy megosztottad.
süti beállítások módosítása