4D UH - Hurrá, kiffiúk:

 2011.03.05. 09:22

2011. január 11-én külön 4 D UH-ra mentünk, hogy a férjem is láthassa és hallhassa pocaklakóinkat. Mindketten nagyon vártuk. Az orvos nagyon kedves volt, persze ennyi sok pénzért ez el is várható. Izgalmas volt, de azt hiszem többet vártam. A vizsgálat nagy része sima ultrahang volt és mindösszesen 2 képet kaptunk 4D-ben. De ez biztosan annak tudható be, hogy még nagyon picik. Majd ha a 28. hét körül újra megyünk, akkor már kialakult kis arcuk lesz és biztosan több 4D-s képet csinál majd róluk. Sajnos hang nem volt, így a férjem még a mai napig sem hallhatta a kicsik szívhangját. De a lényeg, hogy mindketten makkegészségesek és minden méretük a koruknak megfelelő. Persze még azért is jó, hogy elmentünk, mert a férjem is jelen lehetett a vizsgálaton és kaptunk amint már mondtam 2 képet meg egy dvd-t is. Így most már mindenkinek megmutogathattuk - a családban és a barátoknak is - a kis drágáinkat. Valamint még egy érdekességet tudhattunk meg róluk, a doktor szerint mindketten fiúk. Megvallom őszintén, kicsit csalódottak lettünk, mert a férjem nagyon lányokat szeretett volna. Én először nagyon fiú párti voltam, de aztán rádumált, hogy jobb lenne, ha lányok lennének. Már volt is két tök jó lánynevünk. Azóta természetesen nagyon boldog vagyok, hogy mégiscsak fiaim lesznek. Azért tartok is tőle…

„A” magzat:
BPD (fejátmérő): 45 mm
HC (fejkörfogat): 158 mm
AC (haskörfogat): 123 mm
FL (combcsont): 29 mm

„B” magzat:
BPD (fejátmérő): 40 mm
HC (fejkörfogat): 151 mm
AC (haskörfogat): 117 mm
FL (combcsont): 27 mm


Elválasztó burok nem látható. Szóval ő is azon a véleményen van, hogy egypetéjűek.
Vajon mindkét esetben ugyanaz a baba volt az „A” magzat? Nem cseréltek helyet egy nap alatt?

A 4D-s képek:

 

  

A felső képen két kis buksi látható. Az egyik gyermekünk éppen a kezével védi az arcát (közben egyesek szerint beint az ujjacskájával), a másik pedig éppen vele szemben van. Hogy még jobban ne lássunk semmit belőlük. :)

Az alsó képen egyikőjük egyedül szerepel. Neki már sikerült elcsípni egy pillanatra a kis arcát. Ilyenkor még olyan kis maci fejük van. :)

A bejegyzés trackback címe:

https://myfairytaleworld.blog.hu/api/trackback/id/tr542711940

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása