A HATALMAS MEGLEPI:

 2011.01.24. 20:25

Nem így akartam, de időbe telik, mire összeszedem a gondolataimat. Pár nap, mire megírom az eddig történteket. Viszont addig nem akarom már húzni-halasztani, inkább szeretném elárulni azoknak is akik „véletlenül” olvassák a kis blogomat:

                                  KISMAMA VAGYOK!!!
Ez nem is meglepő, hiszen egy esküvő után többnyire ez így szokott történni, a HATALMAS MEGLEPI a dologban az, hogy nem egy, hanem mindjárt KETTŐ KIS POCAKLAKÓ játszik, puszilkodik és rugdosódik odabent.
Természetesen Róluk is, sőt, főleg Róluk tudhattok meg többet, ha ezután idetévedtek. Most már lehet saját kis vonalzóm is, hogy visszaszámoljak mikor fognak születni. Ez nagyon izgalmas. Mostantól időm is lesz mindezekre, hiszen már félidős vagyok és február elsejétől itthon leszek. Hamarosan jövök a többi ígért posttal…

A bejegyzés trackback címe:

https://myfairytaleworld.blog.hu/api/trackback/id/tr602610860

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

cucka 2011.02.09. 18:00:30

jajj nagyon-nagyon gratulálok! :)))))) dejó egy ilyen visszatérés! :))))

Csőryke · http://myfairytaleworld.blog.hu/ 2011.02.10. 19:10:12

Köszönöm szépen. :))))
Nagyon boldogok vagyunk. A jövő héten írok részletesebben is a pocaklakóimról.
süti beállítások módosítása