Kerékpár

 2009.08.16. 11:00

 Mostanában azért nincsen időm a blogolásra, mert egy új szenvedélynek élek:

 

Kerékpározom.

Már ugyan itt a nyár vége, de most jöttem rá, hogy mennyire jó sport is ez. Igazából amit mi művelünk, azt még nem nevezném sportnak, csak lötyögésnek, de kezdetnek nagyon jó.
Az ötlet onnan jött, hogy a párom már régen is sokat bringázott és szerette. Kellene valamit sportolni, mert el vagyunk hízva mindketten. Persze próbálunk az étrenden is változtatni, de sokszor az kevés a sikerhez.
Ő már tavaly vett egy használt bicajt és felújítgatta. Vett rá új dolgokat stb… Engem most sikerült rábeszélnie, de mivel éppen újra nem futotta elkértem a tesómét. Ritkán használta, de nem volt valami jó állapotban ezért elvittük szerelőhöz és rakattunk rá új gumikat meg kapott új küllőket stb… Majd rakok fel képet is róla.
Szerdán és csütörtökön munka után 10-10 km-t tekertünk a városban csak bemelegítésnek, meg hogy kipróbáljuk egyáltalán tetszik-e nekem. Pénteken nem értünk rá, de tegnap délután megdöntöttük az eddigi csúcsot 38 km. Nagyon jól esett, csaképpen most fáj a lábam összes izma meg kicsikét feltörte a kezemet a kormány a fenekemet meg a nyereg…
Azért köszönöm jól vagyok és nagyonis jólesett ez a fáradtság tegnap. Kihasználjuk még az időt és augusztusban meg szeptemberben amíg csak az időjárás engedi megyünk.
:)

A bejegyzés trackback címe:

https://myfairytaleworld.blog.hu/api/trackback/id/tr991312515

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása