Utálok nő lenni...

 2009.11.13. 19:40

...utálok a bejárati ajtó előtt hosszú-hosszú perceket tölteni bénázással és keresgetéssel. Mert már megint nem tudom, hogy melyik táskámba tettem a lakáskulcsomat. Ha pedig rájövök melyikben van, akkor is rengeteg időmbe telik, mire az aljáról előkotrom a hatalmas csomót, hogy aztán végre bejuthassak a lakásba.

A női táska? Egyszerűen: rejtély.
Rejtély, főleg a férfiaknak, akik elképzelni sem tudják, hogy milyen cuccokat hordunk egész nap magunkkal, amikre szerintünk bármikor és bárhol szükségünk lehet. Azt sem értik, hogy ha a számukra összes égetően fontos dolog belefér a zsebükbe, akkor nekünk miért nem. Miért kell egy kicsi, közepes vagy éppen hatalmas táskával rohangálnunk mindenhová. A női táskában tényleg minden van.
Persze általában, ami éppen kellene az pont nincs... Vagy mégis?
Amik éppen most a táskámban leledzenek:
telefon
pénztárca
lakáskulcscsomó
mp3 lejátszó
zsepi
neszeszer (benne szempilla spirál, kis tükör, szemfesték és rúzs, tampon, 2 ajakír)
dezodor és parfüm
blokkok és befizetett csekkvégek
toll és határidő napló
pendrive
diák igazolvány és autóbusz bérlet
egy doboz advil
Íme:

 

Persze, lehet, hogy csak rossz a szisztémám és máshol kellene tartanom a kulcsomat. Sőt, kevesebb kulccsal kellene rohangálnom, nem egy egész csomóval. És persze ez mind-mind a szétszórtságomból adódik. Amiről meg megint csak én tehetek…
Egyszóval jó volt kiírni magamból a dühömet, de gyorsan el is szállt. Mert igazából milyen jó, hogy ilyen apró kis hülye gondjaim vannak csak. De nem ettől a bénázástól vagyok nő. Mi nők, igaz, hogy sok-sok cuccot hordunk a táskánkban, de ha kevésbé lennék szétszórt jobban eligazodnék köztük.
És az sem igaz, hogy utálok nőnek lenni, hiszen akkor ez itt most nem jött volna létre. De ezáltal találtam megint egy jó kis témát: Kinek mit rejt a táskája?

A bejegyzés trackback címe:

https://myfairytaleworld.blog.hu/api/trackback/id/tr131523251

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása