"Otthon Te vagy a kickboxer"-

 2010.03.24. 19:30

- mondja a kedvenc fitness edzőm a TV képernyőjén minden egyes alkalommal. Ha tornázni támad kedvem, biztosan ezt a dvd-t veszem elő. Már kívülről tudom, mikor mit fognak mondani benne, de nem zavar. Megérte az árát, mert imádom. Rengeteg fitness dvd-t vásároltam és próbáltam ki, de mindig visszatérek ehhez. Azt hiszem úgy érzem, ez tölt fel igazán.

Szóval túl egy betegségen, egy depis időszakon és a rossz időn, újult erővel belefogtam és tornázok. Mégpedig a kedvenc kick box aerobikomat. Úgy érzem az adrenalin szintem emelkedik, felpörgök, tele leszek energiával és a végeredmény, hogy a boldogság hormonom is az egekben tőle. Nagyszerű érzés!

Bár a szomszédok biztosan nem örülnek ennyire, hogy a fejük fölött dübörgök, de azt hiszem ennyinek bele kell férnie. Ők sincsenek síri csendben, sőt. Szóval jobban teszik, ha kibírják azt a heti 2-3 alkalmat amíg ennek a szenvedélynek hódolok. :)

 

A bejegyzés trackback címe:

https://myfairytaleworld.blog.hu/api/trackback/id/tr471865932

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása