Gabriele Grünebaum: Gyereket akarok
(Vicces képekkel illusztrált könyv, olyan témákról mint: Hogyan történik a szaporodás?, Természetes családtervezés, Mi befolyásolja a termékenységet? valamint Nem jön össze! Mi segíthet?)


Dr. Rákóczi István: Gyermeket várunk
(Olyan témákkal foglalkozik, mint: A fogamzástól a szülésig, A szülés, A gyermekágy, valamint Az újszülött. Hosszasan taglalja a terhesgondozást és hasznos tanácsokat tartalmaz terhes nők számára.)


Lennart Nilsson, Lars Hamberger: Gyermek születik
(350 felvételen keresztül tárja elénk a szaporodás és a korai egyedfejlődés fontos pillanatait. Nagy felbontású ultrahang képekkel és elektronmikroszkóppal készült képekkel.)


Arlene Eisenberg, Heidi Murkoff, Sandee Hathaway, BSN: Az a 9 hónap
(Témái: Így kezdődik, Kilenc hónap, Szülés, Szülés után: az apa, a következő gyerek)


Jools Oliver: Mínusz kilenctől tizenkettőig
(Jamie Oliver ifjú felesége őszinte és humoros hangvételű naplójában könnyed és élvezetes stílusban meséli el első, majd második terhességét.)


Elizabeth Ferwick: Kismamák nagykönyve
(Szülők gyakorlati kézikönyve a fogamzástól a gyermek 3 éves koráig.)


Ranschburg Jenő: Szülők könyve
(Olyan témák találhatók a könyvben, mint: a terhesség hatása a szülőkre, az anya és a magzat kapcsolata, a megismerés kezdetei, az apa és gyermeke valamint a hisztis gyerek.)


Gina Ford: Kiegyensúlyozott babák és nyugodt mamák kézikönyve
(A Ford-módszer olyan kérdésekkel foglalkozik, mint: felkészülés a szülésre, a kisbaba táplálása az első évben vagy a baba alvási ritmusának megértése.)
 

Hát, ennyi eddig. Egy következő posztban megosztom majd azt is, hogy miket szeretnék még elolvasni a kórházi pihizés alatt. :)

A bejegyzés trackback címe:

https://myfairytaleworld.blog.hu/api/trackback/id/tr982782772

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása