Ezt még az esküvős bejegyzés előtt kellett volna írnom, de most jutott eszembe, hogy erről is említést tegyek.  Nagyon szeretek vásárolni, de itt a városban, nem mindig találok olyan helyet, ahol rám való, vagy az én ízlésemnek megfelelő ruhákat, cipőket árulnak. A cipő üzletekben például picik a cipők. Ritkán van 41-es és előfordul, hogy az sem jó. Egyetlen cipő üzletlánc van, aminek az itteni üzletében tudok vásárolni. Ruhákkal már kicsit könnyebben vagyok, de ez sem egyszerű. Kicsi a választék és persze ruhában is elég nagy méretre van szükségem.

Ezért imádok a fővárosban vásárolni, ahol rengeteg színes piac található. Itt olcsón és nagy választékban találhatók cipők-ruhák. A menyasszonyi ruha kapcsán ajánlották az Ázsia Centert, és pár évvel ezelőtt, mikor még csak terveztük az esküvőt, már jártunk itt egyszer. Szerelem volt első látásra.  A menyasszonyi ruhám és a menyecskeruhám is itt vásároltuk. Annyira imádom azt a helyet, kimondhatatlan. Nagyon-nagyon irigylem azokat, akik a mellette lévő lakótelepen laknak. Hihetetlen jó lehet, hogy csak egy délutáni sétára átszalad az ember és bevásárol egy-két új ruhadarabot. Nem tudom elképzelni, hogy valaha meg tudnám unni…

A bejegyzés trackback címe:

https://myfairytaleworld.blog.hu/api/trackback/id/tr792649555

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nani 2011.02.11. 15:18:10

Nagyon gratulálok az esküvőtökhöz is és természetesen a kettős gyermekáldáshoz is!!! Mesélj már, milyen, mit érzel, vizsgálatok??? stb....
Mostmár úgyis otthon vagy, ugye???
Még egyszer hatalmas gratula!!! Át is raklak a blogomon a pocakosok közé gyorsan!

Csőryke · http://myfairytaleworld.blog.hu/ 2011.02.11. 21:24:32

Köszönjük szépen. Hamarosan részletesen beszámolok mindenről. Már most jó kis focimeccsek mennek a pocakomban. El sem tudom képzelni, hogy milyen lesz később. :)
süti beállítások módosítása