Benjamin Button

 2009.06.06. 14:59

Benjamin Button valamikor az első világháború végén születik nyolcvan évesnek (nem elírás) és egyre csak fiatalodik, ahogy múlnak az évtizedek. Számára visszafelé járnak az órák. Csak egy barátja van: egy kislány, aki meglátja a vén ifjoncban a lehetetlen szépségét - és kitart mellette élete végéig. Békén, válságon és háborún is átível egy különös szerelem története.

A főszerepben Brad Pitt és az oscar díjas Cate Blanchet.

Ma megnéztem a Benjamin Button különös élete című filmet (amerikai fantasztikum/dráma). Hát, szétbőgtem a szemeimet. Igazán romantikus, szívfacsaró és érdekes film. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 angol előzetes:

 https://www.youtube.com/watch?v=oEL7oKO3n7U

 Nekem nagyon tetszett. Mindenkinek ajánlom! :)

A bejegyzés trackback címe:

https://myfairytaleworld.blog.hu/api/trackback/id/tr991167452

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

tollpihü · http://www.tollpihe-domborka.blog.hu 2009.06.08. 22:02:13

hű, ezt én is megszerettem volna nézn, de nem jutottunk el moziba aakor. itthon, meg... Luca mellett egy reklámot sem lehet nyugiban :)

hehehe:D mi látok! virágaid vannak??? :)

Csőryke · http://myfairytaleworld.blog.hu/ 2009.06.09. 21:25:05

@tollpihü: Szerintem majd nézd meg egyszer ha lesz rá lehetőséged. Megéri.
Igen. Sokat változtam ám ebből a szempontból. Egyre jobban szeretem a virágokat és még paradicsom palántákat is gondozok! :)
süti beállítások módosítása